Wij zijn AL-Coatings

We willen de wereld veiliger maken. Gezonder. Meer volmaakt. Voor onze toekomst. En voor de toekomst van de generaties die ons volgen.
We willen bouwen aan een samenwerkingsverband van vele ambitieuze medewerkers. En vanuit aandacht en respect voor onze mensen ieders vakmanschap voorop stellen. We willen investeren in de voortdurende ontwikkeling van duurzame, doelmatige technologie. En onze kennis en kunde delen met de wereld om ons heen. Zodat we vandaag, maar ook morgen de meest logische keuze zijn voor klanten, die net als wij streven naar de beste oplossing in het beheersen van geluid en trillingen.


Verder dan alleen een leverancier-klant realtie

“Vanaf het allereerste moment is er een samenwerking ontstaan die gelukkig veel verder gaat dan alleen een leverancier-klant relatie. 
We kunnen gerust stellen, dat we trots zijn dat de firma AL-Coatings tot onze relatiekring mogen rekenen”

Directie en medewerkers Luijten-VVZ


Onze visie

In alle lagen van onze organisatie resoneert onze ambitie en onze betrokkenheid om klanten de beste antwoorden te bieden op vraagstukken in geluid en trillingen. Ieders vakmanschap draagt bij aan ‘het grote geheel’. Wij willen dat onze medewerkers kunnen uitblinken, door te investeren in hun ontwikkeling én in de best beschikbare technologie. Als professionele organisatie hebben wij hierdoor de capaciteit om kansen in de markt te zien, flexibel in te spelen op ontwikkelingen en zo continuïteit, winstgevendheid en duurzame klantrelaties te waarborgen. Wij zijn ervan overtuigd dat we met deze proactieve aanpak verwachtingen van klanten kunnen blijven overtreffen, om samen een stille, veilige en gezonde leef- en werkomgeving te creëren. Voor iedereen.

 

 

Alara-Lukagro
Assign a menu in the Left Menu options.
Assign a menu in the Right Menu options.